Helytakarékos megoldások a fürdőszobában

A fürdőszobában sosincs elegendő hely

Sok esetben a fürdőszoba nem olyan nagy, mint amekkorát szeretnénk. A Geberit olyan helytakarékos kerámiákat és fürdőszobabútorokat kínál, amelyek hasznos funkcióiknak köszönhetően segítenek kihasználni a rendelkezésre álló helyet és rendben tartani a helyiséget.

Geberit Acanto

Ezen az oldalon minden a kis fürdőszobákba szánt termékekről szól:

  • Személyre szabott mosdómegoldások kis vagy kedvezőtlen alapterületű helyiségek számára.
  • Kis mélységű fürdőszobabútorok, amelyekben mégis kényelmesen elférnek a kozmetikumok vagy a fürdőszobai textíliák.
  • Karcsú tükrös szekrények, amelyek fénnyel árasztják el a helyiséget és még több tárolóhelyet kínálnak.
  • Rövidebb kinyúlású WC-kerámiák, hogy a szűk fürdőszobákban se kelljen lemondanunk a mozgásszabadságról.

Megfelelő mosdókagylót minden helyiségbe

Ha kevés hely áll rendelkezésünkre, a mosdót célszerű az alaprajzhoz igazítani. Karcsú, kis mélységű modellek, oldalsó pakolófelülettel ellátott mini mosdók és kis helyiségekhez tervezett sarokmegoldások: a Geberit széles választékban kínálja a különböző mosdókkal ellátott fürdőszobai termékcsaládokat.

Személyre szabott mosdómegoldások kis vagy kedvezőtlen alapterületű helyiségek számára

Méretpontos fürdőszobabútorok sok tárolóhellyel

Fontos Önnek, hogy mindennek meglegyen a helye és ne kelljen kompromisszumot kötnie az ízlés és a design terén? A Geberit fürdőszobabútorai számára ez nem gond, hiszen a designkínálatnak és a termékcsaládok széles spektrumának köszönhetően a keskeny, illetve legkülönfélébb alakú mosdókhoz is találunk hozzájuk tökéletesen illeszkedő, bőséges tárolóhelyet kínáló alsószekrényeket. Így a kis fürdőszobák, vendégfürdők és a kedvezőtlen elrendezésű helyiségek is a helytakarékosság szinonimájává válnak.

A tükrök nagyobbnak láttatják a szobát

A tükrök nagyobbnak láttatják a helyiséget

A tükrök és tükrös szekrények számos mosdóhoz és kézmosóhoz illeszkedő méretben kaphatók, így minden kis alapterületű fürdőszobában ideális megoldást jelentenek, és a mosdóhely hatékony megvilágítása révén még a kisebb helyiségekben is kellemes hangulatot teremtenek. Ezenkívül az ügyesen elhelyezett tükörfelületek nagyobbnak láttatják a fürdőszobát. És végül: a tükrös szekrények sok extra tárolóhelyet biztosítanak.

Kis mélységű WC-k A WC esetében is van lehetőség a helytakarékosságra

Geberit Acanto fürdőszobai termékcsalád

Ezt a célt szolgálják a kis mélységű WC-kerámiák, amelyek néhány centiméterrel rövidebbek, mint hagyományos társaik. A falra szerelt WC-k szellősebbnek és tágasabbnak láttatják a fürdőszobát.

A Geberit számos fürdőszobai termékcsaládjában találunk kompakt WC-modelleket.

Bővebb információ a Geberit WC-megoldásairól

A Geberit fürdőszobai termékcsaládok bemutatása

Helytakarékos öblítéstechnológiai megoldások

Geberit Monolith

A WC-khez kínált Geberit Monolith szanitermodul nagy népszerűségnek örvend. A teljes szanitertechnika, például az öblítőtartály, a kétmennyiséges öblítés és a szifon, ebben az elegáns és karcsú modulban található. Ez a helytakarékos megoldás új épületek építésekor és felújításakor egyaránt alkalmazható, és általában nem igényel szerkezeti átalakításokat.

Geberit Monolith