Nagyobb tisztasága fürdőszobában

Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka

Okosan megtervezett termékek, amelyek kevésbé szennyeződnek és könnyen tisztíthatók - mindazok számára, akik a takarítási munkát a minimálisra akarják csökkenteni a fürdőszobában.

Ideális esetben egy fürdőszoba mindig úgy néz ki, mintha frissen takarították volna. De hát ki szeret takarítani? A legtöbb ember nem akarja értékes szabadidejét WC-k, mosdók vagy zuhanyzók tisztításával tölteni, úgy, hogy a nehezen hozzáférhető sarkok, a kényes felületek és a komplikált fogantyúk miatt közben még aggodalmaskodnia is kelljen. Mindannyian irtózunk attól, hogy a hajat kipiszkáljuk a lefolyóból, vagy a WC-kerámiát maradványok esetén megtisztítsuk a WC-kefével. A fényes felületeken lévő ujjlenyomatok úgyszintén bosszantók és nehezen eltávolíthatók. Ezért fejlesztünk olyan megoldásokat, amelyek megakadályozzák a szennyeződés felhalmozódását és minimalizálják az Ön számára a takarítási munkát.

Jobb fürdőszoba, jobb életminőség

Hasznos információk és intelligens funkciók a nagyobb kényelemért

Termékek egy tágasabb fürdőszobáért

Az ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában