Több funkcionális designa fürdőszobában

Geberit Citterio mosdókerámia

Egyszerű és időtálló esztétika, amely könnyen kombinálható - mindazok számára, akik a modern eleganciát, valamint színek és anyagok változatos kínálatát keresik.

A fürdőszoba-berendezés tekintetében az ízlések különbözőek lehetnek. Annak érdekében, hogy az emberek egyedi kialakításra irányuló igényét kielégítsük, különféle formájú, színű és anyagú termékeket kínálunk. Az időtlen és letisztult esztétikai megjelenés mellett legfőképpen a kiemelkedő funkciók azok, amelyek a jó designnak elengedhetetlen részét képezik. A Geberitnél úgy véljük, hogy a tetszetős kinézet és a tökéletes működés két, egymással nem szembenálló, hanem egymást kiegészítő fogalom. Ezért fejlesztjük termékeinket a „Design Meets Function” szlogennek megfelelően.

Jobb fürdőszoba, jobb életminőség

Hasznos információk és intelligens funkciók a több funkciónális designért

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek

Az ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában