A fürdőszobai fagyoskodás már a múlté

Fagyoskodó hölgy a zuhany alatt

Ha a reggeli készülődéshez egy kellemesen meleg fürdőszobába lép be, már jól indul a napja.

A hideggel a reggeli órákban gyakran különösen nehéz megbirkózni. Azok számára, akik még félálomban vannak, a túl hűvös helyiség vagy a hideg járólappal borított padló meglehetősen kellemetlen. Kiváltképp igaz ez a fürdőszobára, mivel felkelés után az első utunk többnyire ide vezet.

Annak érdekében, hogy jó hangulatban kezdje a napot, a fürdőszobában néhány szempontnak érvényesülnie kell.

Így teremthet meleget

Tanulmányok állítják, hogy a fürdőszobában a szobahőmérsékletnek legalább 23 foknak kell lennie ahhoz, hogy zuhanyozás vagy fürdés után fagyoskodás nélkül száradhassunk meg. A különböző hőforrásoknak köszönhetően ez az ajánlott minimum-hőmérséklet könnyen elérhető. Manapság a padlófűtés, a radiátor vagy a fűtött WC-ülőke már gombnyomással elindítható. Ily módon másodperceken belül minden kellemesen melegnek érződik.

Ha szereti a puha érzést a lábai alatt, akkor a mosdó közelében a padlóra még egy fürdőszobaszőnyeget is elhelyezhet. Ez hangulatosabbá teszi a környezetet, egyedülálló megjelenést kölcsönözve a teljes fürdőszobának.

Egyébként: Tudta, hogy a tükrös szekrények is rendelkeznek fűtésfunkcióval? Ez azonban nem hőleadásra szolgál, hanem egy nagyon praktikus páramentesítő funkciót foglal magába, hogy egy forró zuhany után ne a homályos tükörképével kelljen szembenéznie.

Tipp: Megfelelő kiegészítőkkel, például meleg színárnyalatú törölközőkkel vagy növényekkel a fürdőszoba még hangulatosabbá tehető. Ha a vizuálisan megnyerő különlegességeket kellemes illatokkal ötvözi, már semmi sem állhat a jólesően meleg fürdőszobai környezet útjába.

Termékek a nagyobb fürdőszobai kényelemért

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában