Látom azt, amit te nem látsz

Fürdőszobatükör nélkül élni ma már szinte elképzelhetetlen: a borotválkozás és a sminkelés nagy kihívást jelentenének. Ezért egy modern mosdókagylóhoz a megfelelő tükör is hozzátartozik. De melyik az erre leginkább alkalmas? Néhány szempont segíthet Önnek meghozni a helyes döntést.

Hölgy a Geberit egyik tükrös szekrénye előtt

Nem minden tükör egyformán jó

A tükrök számtalan változatából lehet választani. Lényegében ezek tükörlapok és tükrös szekrények. Hogy melyik lesz a befutó, az elsősorban a fürdőszoba méretétől és kívánt funkcióitól függ. A vendégfürdőszobában gyakran a sima tükör bizonyul jobb választásnak, míg a családi fürdőszobában a tükrös szekrény, mivel igencsak szükséges tárolóhelyet biztosít.
Hová kerüljön a sok holmi?

A tükrös szekrények ezzel szemben még többet kínálnak. Sokan közülük belülről is teljesen tükrösek. Így nyitott ajtók esetén is láthatja magát a tükörben - sőt, még hátulról is. Azonkívül a tükrös szekrények belső tere felosztható, például a szabadon elhelyezhető polcok segítségével.

Geberit Option
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

És lőn világosság

A tükörbe és a tükrös szekrénybe integrált lámpák a mosdótér optimális megvilágításáról gondoskodnak, és a felhasználót borotválkozáskor vagy sminkeléskor a legjobb fényben tüntetik fel. A világításhoz igénytől függően különböző koncepciók közül választhat. A közvetett megvilágítás, amelyben a LED-fénycsíkok vagy más világítótestek a gyakran szatinált üveg mögé vannak rögzítve, elegáns hatást kelt. Ez kellemes hangulatot teremt és nem vakító.

További előnyök

Most már csak azt kell eldöntenie, hogy mely további előnyöket szeretné. Legyen szó integrált világításról, beépített csatlakozóaljzatokról a hajszárítóhoz vagy az elektromos fogkeféhez, USB-csatlakozókról a mobiltelefonok feltöltéséhez, esetleg beépített borotválkozó- vagy sminktükrökről - számos lehetőség közül választhat.

A minőség kifizetődik

Fontos tudni, hogy a fürdőszobai nedvesség a tükröt és a benne elhelyezett elektronikát komolyan károsíthatja. Pedig olcsó árukról itt szó sincs. Azt is meg kell jegyezni, hogy a csatlakozóaljzatok, az USB-csatlakozók és természetesen a világítás elektromos csatlakozásai 44-es IP-kóddal rendelkeznek. Ily módon a kifröccsenő vízzel szemben védettek.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában