Tisztaság a legtávolabbi sarokban is

A Geberit Sigma20 működtetőlap tisztítása

Az elegáns dizájnról és az okos funkciókról nyilván egy fürdőszobában sem szeretnénk lemondani. Legtöbbünk számára azonban a tisztaság még fontosabb. Ehhez nem kell más, csak egy-két trükk.

 • Könnyű megközelíthetőség
  A fürdőszobai kiegészítőket könnyen eltüntethetjük szem elől, ha dobozokba pakoljuk őket. Ezzel sok helyet nyerünk, ráadásul takarítani is könnyebb lesz. Ezenkívül praktikus tárolódobozokkal a fürdőszobabútorok belsejét is jobban ki tudjuk használni.
 • Könnyű tisztíthatóság
  Nemcsak a WC-kefének kell tisztának lennie, hanem a tartójának is. A tartóban lévő víz ugyanis hamar kellemetlen szagot áraszt. Ezért fontos, hogy a WC-kefe-tartó legyen letisztult, illetve könnyen és biztonságosan tisztítható.
 • Öblítés
  A szennyvízcsövek is igénylik a karbantartást, még ha nem is látjuk őket. A szifonokban vagy kerámiafelületeken hamar lerakódnak a szennyeződések, ami megnehezíti a tisztítást. Ezért ezeket célszerű rendszeresen bő vízzel leöblíteni.
 • Gyakoribb tisztítás
  A WC és a mosdó körüli résekben könnyen megmaradnak a szennyeződések és a kórokozók, ami előbb-utóbb kellemetlen szaggal jár. Ezért ezeket a felületeket célszerű folyamatosan tisztán tartani.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában