Mennyire szeretne tiszta lenni?

Hogyan tisztálkodjunk a WC használata után?

A WC rendszeres használata mindennapi életünk része. De közben maximális higiéniára és kényelemre vágyunk. Hiszen a mellékhelyiséget mindenki tisztán és üdén szeretné elhagyni. A legtöbb háztartásban ehhez száraz vagy nedves WC-papírt használnak. De vajon valóban tiszta megoldást jelent a papír használata? Nem, mondják a tudósok, és a lakosság jelentős része osztja ezt a véleményt. Egy ismert amerikai rapper az alábbi hasonlattal szemléltette a dolgot: „Vegyél egy kis csokoládét, dörzsöld be vele a fapadlót, majd egy száraz törülközővel próbáld meg feltörölni. Csak szanaszét fogod kenni az egészet.” Logikus, bár elég undorítóan hangzik, ha végiggondoljuk a dolgot. De mennyire higiénikus és egészséges a nedves WC-papír használata?

A lépten-nyomon higiéniai termékként hirdetett nedves törlőkendőkről minden elmondható, csak az nem, hogy higiénikusak. A felhasznált összetevők bőrirritációt vagy akár allergiát okozhatnak. De akkor hogyan tudnánk megtisztálkodni a WC használata után? A válasz egyszerű: vízzel. A megoldást az integrált zuhanyfunkcióval rendelkező WC-k jelentik! A higiéniai berendezések, amelyek egyetlen gombnyomással megtisztítják az intim testrészeket, semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelentenek a bőrre, és a WC használata után mindig a zuhanyzás felfrissítő érzését nyújtják.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában