Modern életforma

A neves Hadi Teherani építésziroda a “H.O.M.E. Haus 2022“-vel egy modern és fenntartható koncepciót dolgozott ki egy lakóház számára. A fürdőszobában a tervezők a Geberitre hagyatkoznak.

A jövő építésének inspirációs forrása és a modern design színtere - ez a “H.O.M.E. Haus 2022“, amelyet a jól ismert hamburgi (DE) Hadi Teherani Architects építészeti és tervezőiroda tervezett. A jövő háza ötvözi a hagyományos építést a modernitással. Fenntartható építészeti koncepciójával és egyedi belsőépítészeti elképzeléseivel nyűgöz le.

A Hadi Teherani Architects által tervezett H.O.M.E. House 2022 belesimulva a zöld dombvidéki környezetbe (©Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. House 2022)
A H.O.M.E. House 2022 a sivatagban. A hagyományos "badgir" széltorony szoborszerűen emelkedik ki a földből (©Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. House 2022)

Modern ház, amelyet a hagyományos építészet ihletett

A sztárépítész újraértelmezte a hagyományos belső udvaros házat, inspirációt merítve szülőhazájából, Iránból. Ott a hőség miatt a házakat gyakran egy emelettel a földbe süllyesztik - ez egy több mint 1500 éves építési mód.

Az 1200 négyzetméteres házban alig van zárt helyiség. A falakkal határolt vízfelületek modern életérzést keltenek. A világítóaknák, belső udvarok és kertek bőséges megvilágítást nyújtanak, még a föld alatt is. A tervezési koncepció a természetes színeken és anyagokon alapul.

Fenntartható építési mód

Az épület áramellátása fenntartható nap- és szélenergia felhasználásával történik. Egy széltorony (badgir) - a hagyományos perzsa építészet egyik eleme - a szellőzőcsatornáin keresztül természetes légkondicionálást valósít meg. A mélyedésből kiemelkedő torony szoborszerű megjelenést kölcsönöz az épületnek.

Víziók a modern fürdőszobáról

És, hogy milyen is a modern fürdőszoba? A Geberit fürdőszobai megoldásai mindhárom fürdőszobában egységes összképről gondoskodnak.

A fő fürdőszobában a Geberit Tawa fürdőkádat porcelán kőagyagból készült burkolat emeli ki. A Geberit ONE fürdőszobai termékcsaládba tartozó keskeny mosdó a falba helyezett szifonnal olyan hatást kelt, mintha lebegne a helyiségben. Az elegáns benyomást a falba süllyesztett mosdócsaptelep teszi teljessé. A Geberit iCon moduláris bútorcsalád hikoridió színárnyalatú oldalsó szekrényei intelligens tárolóhelyet teremtenek. A CleanLine zuhanyfolyóka diszkréten illeszkedik a minimalista kialakítású zuhanyzóba.

Innovatív Geberit fürdőszobai megoldások

A második fürdőszobában a Geberit ONE tükrös szekrények az innovatív szerelőelemeknek köszönhetően eltűnnek a falban, ezáltal a fürdőszoba még tágasabbá válik. A ONE fürdőszobai termékcsalád hozzáillő pultra ültethető mosdójával, mosdószekrényével és csaptelepével együtt látványban és funkcionálisan is egységet alkotnak. A fahatású fürdőszobabútorok természetes hangulatú, kellemes légkört varázsolnak a fürdőszobába.

A vendég-WC-ben a Geberit AquaClean Mera Comfort higiéniai berendezés a különleges frissesség érzését biztosítja WC-használat után. A Monolith szaniter szerelőmodulra van rögzítve, amely az öblítési technológiát elegáns burkolatként fedi el.

Fedezze fel azokat a Geberit termékcsaládokat, amelyeket a Hadi Teherani Architects a “H.O.M.E. House 2022“ projekthez használt:

Geberit ONE
Geberit iCon
Geberit AquaClean
Geberit Monolith
Geberit CleanLine
Geberit Tawa

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában