Referenciák

eVIEW: Kicsi, de stílusos

Kis lakás? Nem probléma! Még néhány négyzetméteren is lehet úgy kényelmesen élni, hogy ne kelljen lemondanunk a minőségről és a designról.

A Geberit új referenciaépületeinek válogatása a “Kicsi, de stílusos“ téma köré épül, amely egy új trendet követ, a mikrolakásokét! A kis élettér ugyanis nem zárja ki azt, hogy valami designos legyen. Ellenkezőleg!

Építészeti csemegék Geberit hozzávalókkal

A Geberit termékei és megoldásai mindenféle épületben megtalálhatók szerte a világon. Ezen az oldalon a legérdekesebb épületekből talál egy összeállítást.

eVIEW: Tetők esővíz-elvezetése Odafent

Az “Odafent“ témakörhöz kapcsolódó Geberit-referenciák alábbiakban összeállított válogatása a szó legszorosabb értelmében madártávlatból nyújt áttekintést: a világ érdekes építményeinek tetejére fókuszál. A különböző tetőszerkezetek sokfélesége aligha lehetne nagyobb. Ugyanakkor minden bemutatott objektumban van valami közös: megbízható és hatékony esővíz-elvezetésre van szükségük, amely maximális tervezési szabadságot biztosít az építészet számára. A Geberit által kínált helytakarékos Geberit Pluvia vákuumos esővíz-elvezető rendszer ideális megoldást kínál erre.