Referenciák

Építőművészet a művészetekért

Az építészet önmagában is művészet. A kulturális intézmények szolgálatában álló építőművészet kettős küldetést teljesít: teret ad más művészeteknek, és épületként önmagában is meggyőzőnek kell lennie!

Kicsi, de stílusos

Kis lakás? Nem probléma! Még néhány négyzetméteren is lehet úgy kényelmesen élni, hogy ne kelljen lemondanunk a minőségről és a designról.

A Geberit referenciái a „kicsi, de stílusos” megoldások esetében egy új trendet, a mikrolakások trendjét követi. Mert a kis lakótér és a stílusos design nem zárja ki egymást. Épp ellenkezőleg.

Építészeti csemegék Geberit hozzávalókkal

A Geberit termékei és megoldásai mindenféle épületben megtalálhatók szerte a világon. Ezen az oldalon a legérdekesebb épületekből talál egy összeállítást.

Tetők esővíz-elvezetése Odafent

Az “Odafent“ témakörhöz kapcsolódó Geberit-referenciák alábbiakban összeállított válogatása a szó legszorosabb értelmében madártávlatból nyújt áttekintést: a világ érdekes építményeinek tetejére fókuszál. A különböző tetőszerkezetek sokfélesége aligha lehetne nagyobb. Ugyanakkor minden bemutatott objektumban van valami közös: megbízható és hatékony esővíz-elvezetésre van szükségük, amely maximális tervezési szabadságot biztosít az építészet számára. A Geberit által kínált helytakarékos Geberit Pluvia vákuumos esővíz-elvezető rendszer ideális megoldást kínál erre.